Luciana Bianchi

İtalyan & Brezilyalı yemek yazarı ve aynı zamanda moleküler bilimi (Organik Kimya yanında Gazetecilik) eğitimi almış Şef Luciana Bianchi, Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış, ünlüler için yemek pişirmiş, uluslararası en iyi şeflerin birçoğu ile röportaj yapmış ve çalışmaları 14 ülkede yayınlanmıştır.

Luciana, İngiltere Gıda Yazarlar Birliği üyesidir, The World’s 50 Best Restaurants ve İtalyan Uluslararası Gıda Rehberi, Identità Golose yazarı, UOL Brezilya uluslararası gıda muhabiri, Portekiz’in en eski gastronomi dergisi Inter’in köşe yazarıdır.

Sık ​​seyahat eden yemek araştırmacısı, İngiltere merkezli olmasının yanı sıra zamanın bir kısmını Brezilya ve İtalya’da geçirir. Alanında 20 yılı aşkın tecrübesi ile gıda endüstrisi ve yayıncılar için danışman, sayısız konferansda konuşmacı, kitap projeleri için yapımcı ve aynı zamanda gıda stilistidir.

Bianchi, uluslararası dergi, gazete ve gıda rehberlerine katkıda bulunur, sosyal medyada binlerce takipçisi vardır. Son kitabı - Brezilya Yemekleri - birçok ülkede satışa sunulmuştur. Şefler ve uzmanlara göre, Luciana Bianchi dünya gastronomisinin, geleceği şekillendirme ve dünya çapında yeni yetenekleri keşfetme alanında en etikili isimlerden biridir.