Bask ürünleri ile Arjantin mutfağını birleştiren Michelin yıldızlı Arjantinli şef Paulo Airaudo V. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na geliyor

Bask ürünleri ile Arjantin mutfağını birleştiren Michelin yıldızlı Arjantinli şef Paulo Airaudo V. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na geliyor. San Sebastian’daki Amelia by Paulo Airaudo’nun şefi Paulo Airado ilk Michelin yıldızını sadece 7 ay içerisinde alıyor. Şef Paulo Airaudo, yalnızca organik ve biyodinamik bir şarap listesi ve sürdürülebilir hammadde kullanımı ve unutulmuş ürünlerin yeniden değerlendirilmesi gibi yaklaşımlarıyla tanınıyor. Dünya yıldızlarının bir araya geleceği Gastromasa’da 30 Kasım için yerinizi ayırmayı unutmayın!

Biletler Biletix’te